تبلیغات
بزرگترین مرجع دانلود - شکلات پسته ای

شکلات پسته ای

پنجشنبه 28 خرداد 1388  03:56 ق.ظ

مواد لازم برای 30 عدد:

 5487قیسی خرد شده  5487150 گرم
 5487زردآلوی خرد شده  5487150 گرم
 5487آب پرتقال  54871 قاشق غذاخوری
 5487شکلات سفید (شیری) رنده شده  5487150 گرم
 5487کره ی پاستوریزه  54871 قاشق غذاخوری
 5487خامه ی سفت پاستوریزه  5487یک چهارم پیمانه (50 گرم)
 5487پودر نارگیل  5487سه چهارم پیمانه (150 گرم)
 5487مغز پسته ی خرد شده  548725 گرم
 5487شکلات قهوه ای خرد شده  548760 گرم


روش تهیه:

- قیسی، زردآلو و آب پرتقال را در کاسه با هم مخلوط کنید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید.

- شکلات سفید و کره را در کاسه ای دیگر به روش حرارت غیر مستقیم (بن ماری) ذوب کنید.

- خامه، پودر نارگیل و مخلوط میوه ها را به آن اضافه نمایید و با هم به خوبی مخلوط کنید.

- در یک سینی، مغز پسته ی خرد شده را بریزید و از مخلوط آماده شده ی فوق با قاشق مرباخوری بردارید و روی مغز پسته ها بغلتانید تا به صورت گلوله در آید.

- حال گلوله ها را حدود 2-1ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

- سپس شکلات قهوه ای را به روش بن ماری ذوب کنید.

- داخل قیف خامه پاش (سرقیف باریک باشد) را از شکلات قهوه ای پر کنید و روی شکلات ها را(مطابق شکل) به صورت ردیفی سس شکلات بریزید.

- سپس آنها را در یخچال قرار دهید تا شکلات نیز خشک و سرد شود.

- پس از این مرحله شیرینی ها را در ظرف دربسته ای قرار دهید و در یخچال نگه داری کنید.


* نکته:

روش بن ماری این طور است که شکلات تخته ای را در یک ظرف هادی گرما مثل استیل و ... قرار دهید و ته این ظرف را در آبجوش بگذارید تا شکلات ذوب شود.



منبع:
http://mamali.mihanblog.com

نوشته شده توسط: شهرام عابدی | آخرین ویرایش:- | نظرات ()